وبلاگ آفتاب
پیام محمد خزاعی؛

آموزشگاه های سینمایی مدام باید به روز شوند

آموزشگاه های سینمایی مدام باید به روز شوند

وبلاگ آفتاب: به گزارش وبلاگ آفتاب، محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در پیامی به دومین جشنواره سراسری آموزشگاه های آزاد سینمایی به طرح نکاتی در رابطه با اهمیت نقش این آموزشگاه ها در تربیت استعدادهای تازه برای سینمای ایران پرداخت.



به گزارش وبلاگ آفتاب به نقل از ستاد خبری دومین جشنواره سراسری آموزشگاه های آزاد سینمایی، محمد خزاعی رئیس سازمان سینمایی در پیامی به دومین جشنواره سراسری آموزشگاه های آزاد سینمایی اظهار داشت: «سینما به مفهوم یک هنر، ساحت گسترده و عمیقی است که چشم اندازهای وسیعی را تحت تسلط خود دارد. هنر آرمانی، هنر انسان سازی است. اعتقاد به خصیصه انسان زایی هنر که به الگوآفرینی های فردی و جمعی منتج می شود، افق مطلوب نگاههای آموزشی تولیت دولتی فرهنگ و هنر است که علاوه بر ترویج مهارت ها به تجلی معرفت و معنویت چشم دارد.
این بزرگترین دستاورد هنر دینی است که مبتنی بر دانش محوری و تجربیات موروثی به اقناع علمی و ارتقای ذوقی و نوسازی آموزشی هدایت می شود.
تقویت علمی، مهارتی و رقابت آفرینی از مهم ترین مولفه های تحکیم و تثبیت آموزشگاه های آزاد سینمایی به حساب می آید که این نقش موثر را سازمان امور سینمایی بعنوان تکلیفی حمایتی و نگاهی نتیجه محور، برعهده گرفته است.
در هنگامه ای که تکنولوژی هر ساعت ما را به ضیافت جدیدی از غافل گیری و شگفتی می برد، ضرورت توجه به آموزش و راهکارهای استفاده بهینه از آن در سینمای ایران بیشتر از پیش احساس می شود و بدیهی است که آموزشگاه های آزاد سینمایی در این عرصه می توانند اسبابی باشند تا سینمای ایران از کاروان فناوری های روز و دستاوردهای آن عقب نماند.
علم سینما در دنیای امروز، در همه ابعاد، درحال «نو شدن» است، کار آموزشگاه ها، از آنجا جلوه پیدا می کند که باید مدام درحال تازه شدن و به روز شدن باشد. این خصوصیت سبب شده که آموزشگاه های سینمایی، مسیری امن برای به کارگیری علم روز، در بدنه سینمای ایران باشند در عین حال، تردیدی نیست که تقویت ساختارهای آموزشی در دانشگاه ها و آموزشگاه ها از راه دروس فلسفه اسلامی هنر و تعالیم معرفتی یک پیش نیاز اساسی و احیای دروس معرفتی هنر یک لزوم است.
آموزشگاه های آزاد سینمایی باید محلی برای پرورش توامان جوانان متخصص و متعهد باشد و در کنار آموزش تخصصی، مسائل معرفتی هم در راه تکامل آموزشی طراحی شود.
متاسفانه احساس می شود در دانشگاه ها و آموزشگاه ها صرفا به جنبه تربیت تکنیسین های خوب توجه صورت می گیرد در حالیکه عرصه هنر و هنرمندی عالم کشف، شهود و سیر کردن در جهان معانی است و در آن صورت است که خلق آثار، ابعاد دیگری پیدا می کند.
اهتمام سازمان سینمایی با محوریت «اخلاق، آگاهی، امید» در جهت استانداردسازی بر توسعه منضبط آموزشگاه های سینمایی، گسترش عدالت فرهنگی، کشف و پرورش استعدادهای خلاقه و زمینه سازی برای بروز نسل نو، تبیین هویت ایرانی اسلامی، با هدف تولید متعهدانه و انتقال تجارب ممتاز اساتید متمرکز شده است.
دومین جشنواره هنرجویان آموزشگاه های آزاد سینمایی با هدف ورود به گام دوم تربیت نسل آگاه، با دانش و متعهد به ارزش ها و منافع ملی در فرایندی رقابتی و به منظور پایش توانمندی ها، ارزیابی آثار و معرفی نخبگان سینمایی آموزشگاه ها به فضای حرفه ای برگزار گردد.
ترویج فضیلت های اجتماعی، مسئولیت پذیری نسل جوان، مشارکت شهروندی و اولویت بخشی به نهاد خانواده، از نگاههای این دوره از جشنواره معرفی شده است که بازتاب هنرمندانه آن در تولیدات سینماگران جوان و پرشور و شعور مایه امیدواری خواهد بود.
امیدوارم افق پیش رو، به منظر باشکوهی بدل شود تا ایران اسلامی بدان ببالد و بتوانیم شکوفایی ملی هنر سینما را جشن بگیریم.» آثار راه یافته به دومین جشنواره سراسری آموزشگاه های آزاد سینمایی معرفی شدند فیلمهای کوتاه راه یافته به دومین جشنواره سراسری آموزشگاه های آزاد سینمایی به شرح زیر معرفی شدند: «آلزایمر» به کارگردانی سعید ونایی از تهران «اوهام» به کارگردانی مرتضی آقاجانی از زنجان «زیبای زیبا» به کارگردانی سجاد موسوی از تهران «سردست» به کارگردانی فاطمه سادات جلالی از تهران «نزدیک تر از دور» به کارگردانی شاهین آقازاده از تهران «منم همین طور» به کارگردانی سعید دولتی از تهران «همسایه» به کارگردانی پیروز کرمی از تهران «شهر عسل» به کارگردانی معین روح الامینی از تهران «نگاه خدا» به کارگردانی علیرضا موسی زاده از تهران «ارشیا» به کارگردانی مهرداد بشارت و مرضیه قاسمی از تبریز «دزد» به کارگردانی فرزام طبیبی از تبریز «صدای سکوت» به کارگردانی الهام آقاجری از اصفهان «دوراهی» به کارگردانی ستایش افشانی از تهران «لبه گود» به کارگردانی رایحه مظفری از تهران «چک» به کارگردانی مهرداد مهرکیش از تهران «درخت» به کارگردانی دانیال محمدعلی از تهران «۹۹-۹۷» به کارگردانی السا آذرگون از تهران «مترسک» به کارگردانی هما زرینی از تهران «مادر» به کارگردانی دانیال غلامی از یزد «ویلای خیابان ۲۲» به کارگردانی طاها قارداشی از تهران «الماس و شیشه» به کارگردانی داریوش کرمیار از تهران «داس» به کارگردانی کاووس قاسمی از تهران «آخرین بار» به کارگردانی زهرا نظری از قزوین «یادداشت» به کارگردانی محمدرضا دهستانی از قم «همزاد» به کارگردانی آقامرتضی ربیعی از تهران «آبنبات تلخ» به کارگردانی متین خاتمی از تهران «کله» به کارگردانی سهیل عرب از بوشهر «دستبند» به کارگردانی محسن تقی زاده از تهران «بین خطوط رفاقت» به کارگردانی محمدصادق سعدی از مشهد «بدرقه سکوت» به کارگردانی محمدرضا دهستانی از قم «مرا ببوس» به کارگردانی الناز نادریان از زنجان «کانیبال» به کارگردانی مهتاب فرهادی از تهران «کابگراس» به کارگردانی سیدعلی حائری از تهران «لیلا» به کارگردانی حسین رضائیان از تهران «من، او، مهتاب» به کارگردانی مجید نورالفلق از تهران «تله هوس» به کارگردانی کیانا تعصبی از تهران «فاصله رنگی» به کارگردانی شاهین آقازاده از تهران مسعود مددی، علی محمدقاسمی و مجید شیخ انصاری هیات انتخاب بخش فیلم کوتاه دومین جشنواره سراسری آموزشگاه های آزاد سینمایی هستند. دومین جشنواره سراسری آموزشگاه های آزاد سینمایی به دبیری مهدی شفیعی از ۳۰ آبان تا ۳ آذر ۱۴۰۲ در موزه سینما برگزار می گردد.

1402/08/30
09:01:55
itemprop="bestRating">5
418
تگهای خبر: آموزش , تكنولوژی , جهان , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
Aftablog

aftablog.ir - مالکیت معنوی سایت وبلاگ آفتاب متعلق به مالکین آن می باشد