شروع توزیع کارت آزمون استخدامی آموزش وپرورش
وبلاگ آفتاب: کارت ورود به جلسه «آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش» ویژه رشته شغلی آموزگار ابتدایی و آموزگار استثنایی سال 1403 در حالی از امروز توزیع می شود که زمان برگزاری آزمون یاد شده 18 اسفندماه خواهد بود و طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش، طی آزمونهای مختلف آموزگاری، دبیری و هنرآموز که تا انتهای سال برگزار می شود، 72 هزار نیرو توسط این وزارتخانه جذب و استخدام می شوند.
به گزارش وبلاگ آفتاب به نقل از ایسنا، اول بهمن ماه وزیر آموزش وپرورش از برگزاری آزمون استخدامی برای جذب ۷۲ هزار معلم در اسفند ماه سال جاری آگاهی داده و اعلام نموده بود که اینطور بیشترین استخدام تاریخ کشور رقم می خورد.
وی با اعلان اینکه مطابق پیش بینی های اولیه، سال آینده ۷۲ هزار نفر جذب آموزش وپرورش می شوند، اظهار داشته بود: «حدود ۷۲ هزار نفر در آزمون های مختلف استخدامی، شامل گروه ابتدایی، گروه دبیری، هنرآموزان و گروه پرورشی و تربیت بدنی به استخدام آموزش وپرورش درخواهند آمد. البته تلاش مشترک وزارت آموزش وپرورش و سازمان امور استخدامی این است که آزمون سال آینده، قبل از اسفند اجرا شود و بخش تکمیلی آن حداکثر تا خردادماه به اتمام برسد، تا برای اولین بار بعد از یک دهه، آموزش های قبل از ورود به کلاس صورت گیرد.»
بدنبال این امر ثبت نام در آزمون استخدامی وزارت آموزش وپرورش ویژه رشته های شغلی آموزگاری، دبیری و هنرآموز سال ۱۴۰۳ از نهم بهمن ماه شروع شد؛ آزمون فوق برای رشته های شغلی آموزگار ابتدایی و آموزگار استثنایی در بامداد روز جمعه ۱۸ اسفندماه سال ۱۴۰۲ در شهرستان های اعلام شده برگزار می شود که کارت شرکت در آزمون نیز از فردا سه شنبه (۱۵ اسفند ماه) توزیع می شود.
این در حالیست که آزمون رشته های شغلی دبیری و هنرآموز نیز در روز جمعه ۲۸ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ برگزار می شود.
نحوه دریافت کارت ورود به آزمون استخدامی
کارت شرکت در آزمون از فردا سه شنبه ۱۵ اسفند ماه جاری برای مشاهده و پرینت بر روی درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش قرار خواهد گرفت. داوطلبان شرکت در آزمون، با وارد کردن اطلاعات شناسنامه ای (نام، نام خانوادگی، کد ملی، سال تولد و...) و یا اطلاعات ثبت نامی (شماره پرونده و کد پیگیری و...) از کارت شرکت در آزمون خود یک نسخه پرینت تهیه و بر طبق آدرس و زمان تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه کنند.
چنانچه داوطلبی به سبب در اختیار نداشتن اطلاعات مربوط به شماره داوطلبی، پرونده و یا کد پیگیری مورد نیاز، موفق به پرینت کارت شرکت در آزمون خود نمی گردد، لازم است با مراجعه به درگاه این سازمان و ورود به سیستم پاسخ گویی اینترنتی و انتخاب نام آزمون و تعیین موضوع پیگیری نسبت به دریافت اطلاعات مربوط به شماره پرونده، داوطلبی و یا کد پیگیری ثبت نام اقدام نماید.
همین طور این امکان برای داوطلبانی برقرار است که در سیستم پاسخگویی دارای عضویت باشند. پس ضروریست داوطلبانی که اطلاعات فوق را مفقود نموده اند با عضویت در این سیستم نسبت به بازیابی این اطلاعات اقدام نمایند.
باتوجه به دریافت اطلاعات شناسنامه ای متقاضیان از سامانه ثبت احوال، امکان ویرایش اطلاعات شناسنامه ای وجود ندارد. پس چنانچه مغایرتی در اطلاعات مندرج در بندهای ۱، ۲، ۴، ۵ و ۶ (نام خانوادگی، نام، تاریخ تولد، شماره شناسنامه و کدملی) کارت شرکت در آزمون شما وجود دارد لازم است موارد مغایرت را از اداره ثبت احوال منطقه سکونت خود پیگیری کنید.
چنانچه مغایرتی در اطلاعات مندرج در بندهای ۹، ۱۰، ۱۱، ۱۲، ۱۳، ۱۶ و ۱۷ (سهمیه ۵ درصد ایثارگران، سهمیه ۲۵ درصد ایثارگران، وضعیت تاهل / تعداد فرزند، اشتغال تمام وقت (مشمول تبصره ۲ ماده واحد ۸۳) (تخفیف سنی)، دارای سوابق کارهای آموزشی و تربیتی، تاریخ فارغ التحصیلی، معدل) کارت شرکت در آزمون شما وجود دارد لازم است برای اصلاح موارد مذکور حداکثر تا تاریخ ۱۸ اسفند منحصراً به درگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی: (www.sanjesh.org) قسمت ویرایش اطلاعات مراجعه و از آن طریق نسبت به اصلاح موارد اقدام کنید.
نماینده سازمان سنجش آموزش کشور در روز پنجشنبه ۱۷ اسفند بامداد از ساعت ۸: ۳۰ تا ۱۲: ۰۰ و بعدازظهر از ساعت ۱۴: ۰۰ تا ۱۷: ۰۰ در واحد رفع نقص حوزه مربوطه مستقر خواهد شد.
امتیازات آزمون در بخش امتحان کتبی و ارزیابی تکمیلی
چارچوب آزمون استخدامی آموزش پرورش در قالب آزمون کتبی و ارزیابی تکمیلی مشخص می شود. به طوریکه امتحان کتبی شامل سنجش حیطه های عمومی، تخصصی و اختصاصی است که بر طبق شغل محل اعلام شده در دفترچه راهنمای ثبت نام بصورت کتبی برگزار می گردد.
ارزیابی تکمیلی نیز شامل سنجش و ارزیابی صلاحیت ها و شایستگی های (عمومی، تخصصی، حرفه ای) مورد نیاز برای مشاغل دبیری، هنرآموز و آموزگار با هدف تعمیق سنجش شایستگی های معلمی علاوه بر امتحان کتبی صورت می گیرد.
همین طور در ارزیابی تکمیلی، کسب (۹۵) امتیاز از شایستگی های عمومی، (۷۰) امتیاز از شایستگی های اختصاصی و (۴۰) امتیاز از شایستگی های تخصصی به عنوان حدنصاب الزامی عنوان شده بود.
شرط سنی داوطلبان
داشتن حداقل سن ۲۰ سال تمام و حداکثر ۴۰ سال تمام (متولدین از ۱۳۶۲/۱۱/۹ تا ۱۳۸۲/۱۱/۰۹) برای دارندگان لیسانس و فوق لیسانس تا نخستین روز ثبت نام در آزمون فوق به عنوان شرط سنی ثبت نام در آزمون استخدامی آموزش وپرورش عنوان شده بود؛ هرچند موارد استثنایی نیز برای شرط سنی داوطلبان بیان شده بود.
الزام پذیرفته شدگان به گذراندن دوره مهارت آموزی
به استناد ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، پذیرفته شدگان استخدام پیمانی مشاغل آموزشی در آموزش و پرورش، ملزم به گذراندن دوره یک ساله مهارت آموزی (این دوره شامل مجموعه ای از دروس تربیتی، تخصصی و کارورزی نظری، مهارتی) است که برای دانش آموختگان رشته های مختلف دانشگاهی و حوزوی پذیرفته شده در آزمون های استخدامی آموزش وپرورش برابر بخشنامه خاص خود انجام می شود. دوره مهارت آموزی مشاغل دبیری، در دانشگاه فرهنگیان و هنرآموز در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، بدون دریافت حقوق و مزایا بوده و صدور حکم استخدامی منوط به کسب موفقیت در دوره مذکور است.
منبع: وبلاگ آفتاب
itemprop="bestRating">5
365
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب