تولید باتری سبك از الیاف دورریز كولار
یكی از مهم ترین چالش ها برای تولید ربات، سنگین بودن و ظرفیت پایین شارژ باتری های آنهاست. اما محققان دانشگاه میشیگان از الیاف دورریز كولار برای حل این مشكل بهره برده اند.
به گزارش وبلاگ آفتاب به نقل از انگجت، وزن زیاد باتری های سنتی هم تحرک ربات ها را مختل می کند و هم هزینه اضافی به سازندگان این محصول تحمیل می کند. یک روش ابتکاری برای حل این مشکل استفاده از دورریز الیافی به نام کولار است. این نوع الیاف از ماده ای به نام پا را آرامید تولید می شود. این ماده قوی و سبک برای تولید تایر دوچرخه، بادبان قایق ها و پوشش های محافظ بدن به کار گرفته می شود و مقداری از آنکه وزنی یکسان با فولاد داشته باشد تا ۵ برابر این ماده استقامت دارد.
باتری که با استفاده از کولار تولید می شود تا بدان حد مستحکم و در عین حال سبک است که از آن می توان بعنوان نوعی پوشش محافظ برای پوشاندن بدنه ربات و پیشگیری از صدمه دیدن آن استفاده نمود. معمولاً ۲۰ درصد از بدنه هر ربات به باتری اختصاص می یابد و این اختراع جدید این ظرفیت را برای افزودن امکانات و قابلیت های بیشتری به ربات ها آزاد می کند.
چگالی بیشتر این باتری سبب می شود تا ظرفیت آن برای ذخیره سازی انرژی سه برابر باتری های لیتیومی باشد. ظرفیت این باتری در مقابسه با باتری های سنتی که در آنها از فلز روی استفاده شده هم تا ۷۲ برابر بیشتر است. انتظار می رود مدلهای تجاری این باتری ظرف ۳ تا ۵ سال آینده با قیمتی مناسب روانه بازار شوند.
منبع: وبلاگ آفتاب
itemprop="bestRating">5
2294
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب