داشتن آلرژی به بادام زمینی شما را از کرونا دور می کند!
به گزارش وبلاگ آفتاب محققان موسسه ملی سلامت در مطالعه اخیرشان اعلام کردند حساسیت به خوراکی هایی مانند بادام زمینی می تواند از افراد در مقابل مبتلا شدن به کووید-۱۹ محافظت کند.
به گزارش وبلاگ آفتاب به نقل از ایسنا و به نقل از اس اف، گرچه داشتن آلرژی های غذایی می تواند امری آزاردهنده باشد اما محققان موسسه ملی سلامت در یافته های اخیرشان اظهار کرده اند که حساسیت به خوراکی هایی مانند بادام زمینی یا صدف می تواند از مبتلا شدن افراد در مقابل بیماری کووید-۱۹ محافظت کند.
محققان موسسه ملی سلامت دریافتند که داشتن آلرژی غذایی می تواند خطر مبتلا شدن به ویروس کرونا را به نصف کم کند. با این وجود مبتلا شدن به آسم یا سایر شرایط آلرژیک مانند اگزما و رینیت آلرژیک خطر عفونت را کاهش نمی دهد.
نتایج این مطالعه که با نام "HEROS" شناخته می شود، نشان داد که احتمال ابتلای کودکان زیر ۱۲ سال به کووید-۱۹ به اندازه نوجوانان و بزرگسالان است. با این حال، از هر چهار کودک مبتلا به کووید-۱۹، سه کودک بدون علامت هستند.
دکتر آنتونی فائوچی مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری های واگیردار ایالات متحده آمریکا اظهار داشت: یافته های مطالعه HEROS بر اهمیت واکسیناسیون کودکان و اجرای سایر اقدامات بهداشت عمومی برای پیشگیری از آلوده شدن آنها به کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ تاکید می کند. در این صورت هم از کودکان و هم از اعضای صدمه پذیر خانواده شان در مقابل ویروس محافظت می شود.
محققان در مطالعه HEROS بیشتر از ۴۰۰۰ نفر را که حداقل یک فرد زیر ۲۱ سال در خانواده آنها بود، مورد بررسی قرار دادند. این مطالعه در ۱۲ شهر مختلف ایالات متحده بین ماه مه ۲۰۲۰ تا فوریه ۲۰۲۱ و پیش از عرضه گسترده واکسن کرونا انجام شد.
محققان خاطرنشان کردند که حدودا نیمی از داوطلبان یک مورد از علائمی مانند آسم، اگزما، رینیت آلرژیک یا آلرژی غذایی را داشتند. برخی افراد هر دو هفته یکبار از همه افراد این خانوارها سواب بینی کووید می گرفتند. هر یک از شرکت کنندگان همینطور یک نظرسنجی هفتگی را پر می کردند که درآن جزئیات سلامت و فعالیتهای روزانه خویش را شرح می دادند. علاوه بر این، محققان به صورت دوره ای و بعد از نخستین آزمایش مثبت کووید-۱۹ یک خانواده نمونه خون آنها را جمع آوری می کردند.
مانند مطالعات قبلی که ارتباط بین آلرژی و خطر کمتر مبتلا شدن به عفونت کروناویروس را بررسی می کردند، مطالعه HEROS نشان داد شرکت کنندگانی که حساسیت غذایی داشتند، احتمال مبتلا شدن به این ویروس در آنها کمتر بود. با این وجود، در افراد مبتلا به آسم و سایر شرایط، میزان عفونت کمتری مشاهده نشد. محققان همینطور خاطرنشان کردند که افراد مبتلا به آلرژی غذایی سه برابر بیشتر از افرادی که مشکل آلرژی در رابطه با مواد غذایی نداشتند، به آلرژن ها حساسیت داشتند.
آلرژی از سلول ها در مقابل کووید محافظت می کند
برای ردیابی آنچه که از افراد مبتلا به آلرژی غذایی در مقابل این بیماری محافظت می کند، نویسندگان مطالعه سطوح آنتی بادی های اختصاصی ایمونوگلوبولین ئی (IgE) هر فرد را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. اینها نقش مهمی در ایجاد آلرژی دارند. باردیگر محققان ارتباطی بین علایم افراد مبتلا به آلرژی و سطوح ایمونوگلوبولین ئی خاص آلرژن غذایی در خون آنها یافتند.
با در نظر گرفتن این موضوع، محققان حدس می زنند که التهاب نوع ۲ میزان پروتئینی به نام گیرنده ACE۲ را در سطح سلول های انسانی می کاهد. این نوع التهاب یک مشخصه کلیدی در واکنش های آلرژیک است. علاوه بر این، گیرنده ACE۲ نقش مهمی در عفونت های کووید-۱۹ دارد. سلول های ویروسی به این پروتئین خاص متصل می شوند تا به عملکرد سلولی بیمار دسترسی پیدا کنند و تعداد بیشتری از ویروس را ایجاد کنند که این امر به حال بدتر بیماران می انجامد.
اضافه وزن همچنان یکی از عوامل خطرناک مبتلا شدن به کووید-۱۹ است
علاوه بر یافته های در ارتباط با آلرژی و کودکان، این مطالعه همینطور شواهد بیشتری را یافت که چاقی را با خطر بالاتر مبتلا شدن به عفونت مرتبط می کند. هم اضافه وزن و هم داشتن شاخص توده بدنی (BMI) بالاتر به افزایش ریسک مبتلا شدن به کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ می انجامد.
یافته های این مطالعه در مجله " Allergy and Clinical Immunology "منتشر شد.
itemprop="bestRating">5
992
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب