وبلاگ آفتاب
نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی ۱۴۰۰،

دکتر قناعتی: از همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و جهاد دانشگاهی استقبال می نماییم

دکتر قناعتی: از همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و جهاد دانشگاهی استقبال می نماییم

به گزارش وبلاگ آفتاب رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در بازدید از نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی خویش را برای همکاری مشترک با جهاد دانشگاهی به منظور هم افزایی بیشتر در زمینه پژوهش و محصول اعلام و از توسعه این همکاری ها استقبال می کند.



دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن بازدید از نمایشگاه توانمندی ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی در گفتگو با ایسنا تأکید کرد: جهاد دانشگاهی در زمینه گسترش، بومی سازی و نوآوری زحمات زیادی هم در صنایع پزشکی و کارهایی که us patent دارد و برای نخستین بار در دنیا این اختراعات انجام شده است، کشیده است و همینطور در زمینه داروهای شیمی درمانی(chemotherapy)، مطالعات حیوانی پایه و دارویی، درمان زخم، کارهای خوب و قابل توجهی داشته است. این نمایشگاه به لحاظ علمی در سطح بالایی بود. در حوزه ارتباط با صنعت نفت، صنایع نظامی و همینطور در زمینه فرهنگی هم شاهد کارهای خوب و منحصربفردی بودیم که نشان دهنده این است که اگر به درستی برنامه ریزی نماییم، می توانیم موفق عمل نماییم.

لزوم توجه ویژه به تجاری سازی و برندینگ

دکتر قناعتی اضافه کرد: نقطه ضعفی را که در همه جا مشاهده کرده ام این است که در زمینه راه اندازی(و شروع کار) خیلی خوب عمل می نماییم، ولی در زمینه تجاری سازی و برندینگ باید بیشتر کار نماییم و این مورد نیازمند این است که مسؤلان جهاد دانشگاهی و مسؤلان اجرایی کشور در زمینه برندینگ و تجاری سازی محصولات کار کنند. قیمت محصولات تولیدی(داخل) یک سوم تا یک چهارم نمونه های مشابه خارجی است و اگر بتوانیم در این حوزه موفق عمل نماییم، موفقیت های زیادی در انتظارمان است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: نکته دیگری که باید به آن اشاره کنم این است که کسانی که بعنوان عدالت می آیند و روندهای اجرایی کشور را مخدوش می کنند، توجه نمایند که وقتی حقوق مکفی پرداخت نکنیم، (نیروهای متخصص کشور) به خارج از کشور می روند؛ بعنوان مثال یک مهندس صنعت نفت با حقوق های بالا در ماه به سرعت جذب کشورهای همسایه می شود. هم اکنون در حوزه پزشکی در دانشگاه ها هم با این مشکل مواجه هستیم؛ با این سقف هایی که گذاشته اند و بحث مالیات و پلکانی کردن کارانه و بسیاری از مسائل دیگر، بهترین اساتید ما بعضاً رفته اند یا در فکر رفتن هستند و قطعاً(با ادامه این روند و عدم حل مشکل)، بزودی با خلأ نیروی انسانی مواجه خواهیم شد.



وی تاکید کرد: بعضی ها مفهوم عدالت را با تساوی یکسان و مساوی می دانند؛ درحالیکه عدالت به معنای تساوی نیست. عدالت به این معناست که هر کسی به میزان هوش، توان و کارایی خودش بتواند از مواهب مادی بهره ببرد. فردی در یک کار ساده مشغول فعالیت است و اساسا کاری که انجام می دهد مورد احترام است، اما کار وی با فردی که کار فکری و ذهنی(سنگینی) دارد و می تواند میلیونها دلار برای کشور درآمدزایی کند، متفاوت می باشد. ببینید اگر یک بیمار درست درمان نشود، باید به بخش خصوصی رجوع کند و به جای مختصر پرداخت در بخش دولتی، باید چند صد میلیون تومان(در بخش خصوصی) هزینه کند. نماینده محترم یا مسئولی که می آید و این موارد را دستکاری می کند، باید به این موضوعات توجه داشته باشد که دارد به مملکت ظلم می کند.

دکتر قناعتی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی خویش را برای همکاری مشترک با جهاد دانشگاهی به منظور هم افزایی بیشتر در زمینه پژوهش و (تولید) محصول در حوزه های مشترک اعلام و از توسعه این همکاری ها استقبال می کند.





منبع:

1400/10/09
17:45:42
itemprop="bestRating">5
763
تگهای خبر: پژوهش , دانشگاه , درمان , دستاورد
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
Aftablog

aftablog.ir - مالکیت معنوی سایت وبلاگ آفتاب متعلق به مالکین آن می باشد