وبلاگ آفتاب

استقرار ۱۵۰ تیم امدادی در اصفهان هم زمان با روزهای پایانی تابستان

استقرار ۱۵۰ تیم امدادی در اصفهان هم زمان با روزهای پایانی تابستان

وبلاگ آفتاب: به گزارش وبلاگ آفتاب، اصفهان مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان از استقرار ۱۵۰ تیم امدادی به منظور عرضه خدمات پشتیبانی، فوریتی و ترافیکی در ایام پایانی تابستان اطلاع داد.



منصور شیشه فروش در گفتگو با ایسنا بیان نمود: تیم های اخیر هم زمان با افزایش تردد در محورهای جاده ای، سفرهای تابستانی و اعلام اخطار زرد هواشناسی از روز جمعه تا یکشنبه (۲۳ تا ۲۵ شهریورماه) در مناطق تحت تاثیر استقرار یافته اند.

وی افزود: در این زمان، وزش تندبادهای فصلی و خیزش کانون های گرد و غبار در شمال و شرق و مرکز، همچین بارش های رگباری در مناطق غرب و جنوب استان پیشبینی شده است.

این مقام استانداری توضیح داد: به منظور پیشگیری و کنترل بموقع حوادث و خدمت رسانی به تیم ها و دستگاههای امدادی استان اعلام آماده باش داده شده است.

شیشه فروش اضافه کرد: با افزایش گرادیان فشاری در جو طی این چند روز دما کاهش خواهد یافت. البته همچنان پیشبینی می شود که تا آخر شهریور و پاییز هم دما نسبت به نرمال و مدت مشابه در سالهای قبل، ۱ تا ۲ درجه افزایش داشته باشد. بعلاوه برپایه پیشبینی ها بارش های پاییزی هم با تأخیر شروع می شود.

وی ضمن اشاره به همین بازه جمعه تا یکشنبه، اضافه کرد: در این زمان، شاهد کاهش کیفیت هوا و کاهش میدان دید به دلیل وزش تندباد در مناطق شمال و شرق استان و خیزش کانون های گرد و خاک در ۱۸ شهرستان شرق، شمال و مرکز خواهیم بود.

این مقام استان اصفهان بیان نمود: کاهش کیفیت هوا، افزایش غلظت آلاینده ها، کاهش شعاع میدان دید به دلیل خیزش کانون های فرسایش بادی درون و برون استانی از نتایج وزش باد است.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار نمود: این تندبادها در مناطق شمال، شرق و کویرهای مجاور سمنان و هم دشت سجزی و کانون های نقطه ای در شرق اصفهان به ایجاد گرد و خاک منجر می شود. ماندگاری گرد و غبار در مناطق شرقی، شمالی و شهرستان های مرکزی استان اصفهان هم پیشبینی می شود. همینطور در این زمان، به دلیل فعالیت سامانه بارشی در مناطق غرب و ارتفاعات شمال شرقی و جنوب استان وزش باد شدید خواهد بود. بارش های رگباری هم برقرار می شود.

شیشه فروش با تاکید بر اهمیت رعایت اصول ایمنی در هنگام تردد جاده ای اضافه کرد: توجه به هشدارهای ترافیکی پلیس برای جلوگیری از تصادفات هم مهم می باشد.


وی ادامه داد: استقرار و تردد در مسیل ها و رودخانه های فصلی در مناطق غرب و دامنه و ارتفاعات رعایت نکات ایمنی برای تمامی افراد بخصوص برای مسافران، عشایر و دامداران سفارش می شود.


این مقام استانداری خاطرنشان کرد: استقامت بخشی از سازه های موقت، داربست ها و تابلوهای تبلیغی در مقابل تندبادها باید مورد توجه قرار بگیرد. در این زمان از روشن کردن آتش در زمینه های طبیعی، مرتعی و جنگلی باید خودداری کرد.

شیشه فروش تصریح کرد: هر اقدامی که منجر به تشدید گرد و خاک و آلاینده ها شود، ممنوع می باشد. بنابراین، فعالیتهای خاک ورزی، خاکبرداری، آتش زدن بقایای کشاورزی و فضای سبز، امور معدنی و حمل و نقل خاک و گچ ممنوعیت دارد.

وی اضافه کرد: از آغاز سال ۱۴۰۳ تابحال و با محاسبه شاخص ازن و فعال شدن کانون های گرد و غبار بیشتر از ۱۰۰ روز هوای ناسالم در اصفهان ثبت شده است.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری بیان نمود: مساحت کانون های فرسایش بادی در استان در وضعیت بحرانی است. تابحال یک میلیون و ۵۰۵ هزار هکتار شناسایی شده که چنین وضعیتی دارد. ۱۵۰ هزار هکتار آن در اولویت اجرای طرح های بیابان زدایی، نهال کاری، اجرای طرح های آبخیزداری و سایر روش های کنترلی هستند.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: در ۱۴ کانون مطالعه شده در شهرستان های خور و بیابانک، نایین، کاشان، آران و بیدگل، اردستان، اصفهان، برخوار، نطنز، هرند، ورزن، کوهپایه، گلپایگان، شهرضا، جرقویه، سجزی کانون های فرسایشی وجود دارد.

وی با تاکید بر این که استان اصفهان در شمال و شرق، کانون های فرسایش بادی دارد، توضیح داد: در مناطق هم مرز با استانهای یزد، قم، خراسان جنوبی و سمنان هم براثر خشکی رودخانه زاینده رود و اراضی رها و کشت نشده به دلیل نبود آب، اصفهان تحت تاثیر کانون های داخلی و نقطه ای قرار دارد.

این مقام استانداری درمورد کانون های فرسایشی اخیر اظهار داشت: از این مناطق بادهایی با سرعت ۱۰ و ۱۵ متر بر ثانیه می وزد و باعث خیزش گرد و خاک می شود.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار نمود: ضروریست که وزارت نیرو و سازمان های حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی و هواشناسی نسبت به انجام تکالیف ملی خود در تأمین حقابه های قانونی، زیست محیطی، کشاورزی و فضای سبز در حوضه زاینده رود توجه نمایند.


شیشه فروش خاطرنشان کرد: پیشگیری از بارگذاری های مصارف غیر مجاز آب در بالادست رودخانه زاینده رود و سایر مناطق باید در دستور کار باشد. اجرای برنامه جامع مقابله با گرد و غبار با تشکیل سیستم های پیشبینی هم نباید فراموش شود.

او افزود: تأمین اعتبار برای کنترل کانون های فرسایش بادی و بحرانی، اجرای طرح های بیابان زدایی، نهال کاری و آبخیزداری بخشی از راهکارهایی است که باید در دستور کار باشد.
این مقام استانداری در ادامه توضیح داد: شدت موج های گرمایی و سرمایی، افزایش وقوع پدیده های جوی ازجمله سیل، طوفان و خشکسالی از نتایج تغییر اقلیم است. این پیامدها به دلیل انتشار گازهای گلخانه ای در جو بروز می کنند.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار نمود: با افزایش دما اقلیم مناطق مختلف و برهم کنش بین جو و اقیانوس تغییر می کند که از آثار آن وقوع مخاطرات جوی است.
شیشه فروش اظهار داشت: طی مردادماه سالجاری در مناطق مختلف استان، یعنی شمال، شرق، مرکز و شهر اصفهان بالاترین دما را طی ۵۰ سال قبل داشته ایم که ۴ تا ۵ درجه نسبت به نرمال افزایش پیدا کرده است.

وی ضمن اشاره به تشکیل کارگروه تخصصی تغییرات اقلیمی بیان نمود: بررسی پیامدها و تغییرات پارمترهای جوی دما در قسمت های انرژی، مخاطرات جوی، کشاورزی، محیط زیست، سلامت و بخش اقتصادی به برنامه ریزی نیاز دارد.

این مقام مسئول استان اصفهان تصریح کرد: تدابیر لازم به منظور سازگاری با نتایج تغییرات اقلیمی و کاهش تأثیرات آنها یک لزوم است. کاهش انتشار آلاینده ها و بررسی صدمه پذیری جامعه در مقابل تغییرات اقلیمی هم باید مورد عنایت قرار بگیرد.




منبع:

1403/06/23
01:50:48
itemprop="bestRating">5
277
تگهای خبر: اقتصاد , خدمات , سازمان , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
Aftablog

aftablog.ir - مالکیت معنوی سایت وبلاگ آفتاب متعلق به مالکین آن می باشد